B-Movie, grup nascut a Anglaterra l’any 1979, publica aquest tema a l’àlbum Forever Running de l’any 1985, encara que el single del tema es va publicar l’any 1980

Com que Creep em va transportar a les pistes de ball, vaig començar a aprofundir dins dels milers d’arxius sonors que el cervell emmagatzema. Havia una pulsació d’un tema que recordo ballar-lo apasionadament. Les notes se’m confonien i sortien temes que no eren allò que buscava. Fins que un matí va resorgir imponent Nowhere Girl i sí, era aquest tema!!! Desconnec quin algoritme va fer servir el meu cervell per fer-lo aflorar, però fos quin fos em va fer molt de goig tornar a escoltar aquest tema. I encara m’ha fet més goig fer la versió. No sabria dir què m’agrada més, si fer la versió o escoltar-la. Ah, i les coses de la vida, a la cita d’avui us deixo una casualitat que encara fa olor a recent feta… de fa cinc dies!

28/09/2023 – VALÈNCIA. La primera edició de La Ruta Live acull al grup internacional B-Movie, creador d’un dels himnes més mítics de la Ruta, Nowhere Girl. La cita será diumenge que ve 8 d’octubre a les 22.00 h en a la sala 16 Tones (C/Ricardo Micó 3, València).

Valencia Plaza

Foto de portada: La Rickenbacker.
Foto d’episodi: Núvols i voltors.

2 comments on “Episodi 83: Nowhere Girl

  1. Prades ha dit:

    Mare de Déu quin fart be ballar-la…

    1. Lets ha dit:

      💃🏼🕺🏻🕺🏻💃🏼

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te!

Uneix-te a la nostra llista de correu per rebre les últimes versions publicades.

Ja formes part de la família Belle Star!