Depeche Mode, grup format l’any 1980 a Anglaterra, publica aquest tema a l’àlbum Speak & Spell, de l’any 1981.

Després de publicar l’episodi 74, Enjoy the Silence, un comentari va fer notar que ens estaven apropant a Depeche Mode. I és que el tema de Nada Surf és una versió lliure de l’original de Depeche Mode. Així que era quasi obligat fer cas a la suggerència.
La qüestió era escollir un tema d’entre els molts hits de la banda. D’alguna manera el meu cervell ho tenia clar. Photographic és el primer tema publicat per Depeche Mode. I és una cançó que, malgrat passin els anys, es manté amb la mateixa energia del primer dia. Quan vaig escoltar l’àlbum ja em va encantar, escoltar-la i ballar-la. I encara em passa el mateix, encara m’impulsa a tancar els ulls, llançar-me a la pista de ball i ballar com un boig, amb un dispositiu per evitar que el Dj la talli al primer minut… Perquè els temes s’han de degustar, s’ha d’entrar dins i conviure amb ells. Us convido a entrar a l’habitació fosca. I no tingueu temor, hi trobareu una llum brillant.

Segueix-te per tot arreu fins que reconeguis l’elecció.

Vince Clark

Foto de portada: Paella de Pasqua.
Foto d’episodi: Reflexes.

5 comments on “Episodi 75: Photographic

 1. prades ha dit:

  Pos sí, bona elecció. Una cançó que sempre et faltava pista per ballar-la.
  Gràcies!

  1. Lets ha dit:

   Alguna petició més? 😅

   1. prades ha dit:

    No, no abusem, encara que per un moment vaig creure que la de Depeche Mode seria People Are People (recordo que el senyor Gisbert tenia el maxi i li agradava molt…).
    En fi, els meus gust musicals eren molt de new wave, tecno i industrial. Potser en algun moment escoltem alguna versió de Visage o Ultravox…
    Mai se sap…

    1. Lets ha dit:

     Ultravox&Magazine!

     1. prades ha dit:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te!

Uneix-te a la nostra llista de correu per rebre les últimes versions publicades.

Ja formes part de la família Belle Star!