Yo La Tengo, grup nascut a New Jersey l’any 1984, publiquen aquest tema a l’àlbum And Then Nothing Turned Itself Inside-Out, de l’any 2000. És una versió del tema de George McCrae publicat el 1974.

Feu l’exercici d’escoltar la versió original i després escolteu aquesta versió de Yo La Tengo. És espectacular veure de quina manera es transforma el tema, com s’obren noves mirades i canvien completament les sensacions… Ha estat un plaer entrar dins, disseccionar-la i xalar en l’edició de les pistes de cada instrument.

Tenen millor premsa que la Mare Teresa. Geòrgia i Ira són ciutadans estranys d’Alternia, una nació-comunitat imaginària que valora la intimitat, que li han donat significat a aquesta intimitat -no sols encarnant la il·lusió amb el seu aparellament, sinó amb un talent fruit de l’experiència dels aficionats que es converteixen en professionals. Agradaven tant en els seus principis que podien haver passat sent la banda favorita de l’escena de Nova York. Però ho feien per amor i enamorats de la vida, i van continuar millorant.

Robert Christgau parlant de Yo La Tengo (extracte de l’article dedicat a Geòrgia Hubley del blog Picadura de abeja)

Foto de portada: Camí de Ronda del Bellestar.
Foto d’episodi: El Bellestar vestit de verd.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te!

Uneix-te a la nostra llista de correu per rebre les últimes versions publicades.

Ja formes part de la família Belle Star!