Pixies, grup nascut a Boston l’any 1986, inclouen inicialment aquest tema a la seva maqueta Demo, del mateix any. El 1988 el publiquen a l’àlbum Doolittle.

Recordo l’impacte experimentat la primera vegada que vaig sentir els Pixies. Era diferent de tot el que havia escoltat fins aquell moment. Fragilitat, agressivitat, melodia, caos, nuesa, potència, bogeria, ulls oberts, ulls tancats… Un so diferent d’un grup diferent que va marcar un abans i un després dins del món de la música. Els vaig anar a veure a l’Studio 54 de Barcelona l’any 1990. La sala estava a gom, i els Pixies van fer un directe que encara ressona dins del cervell. Fer aquesta versió amb el Roc és un regal del temps. Assegut a la bateria. Cantant de cara al micro. Fent una versió dels Pixies! Serà una imatge que també continuarà ressonant dins les parets del meu crani. Here Comes Your Man!

Jo condueixo molt. Solament per plaer. Hi ha vegades que em poso al Cadillac i condueixo per la ciutat o pel país. És una manera d’aconseguir perdre’m, bàsicament, Ja saps, només vull veure on porten els camins.

Francis Black

Foto de portada: Eliseo fent ressonar els records del Coratxà de mitjans de segle XX.
Foto d’episodi: Gravat de Josep Vallribera, a l’Espai expositiu de la seu d’Edicions H. Jenninger, a la Pobla de Benifassà.

2 comments on “Episodi 58: Here Comes Your Man

  1. Txell ha dit:

    Fantàstic!!

  2. Lets ha dit:

    ❤️😘

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te!

Uneix-te a la nostra llista de correu per rebre les últimes versions publicades.

Ja formes part de la família Belle Star!