CooC de LLetrEs

imatge

UN NOU SISTEMA OPERATIU SOCIAL

TEDxPlaçadelForum. Javier Creus
22 NOV 2016, 23:08

Data de publicació: 20 set. 2016
Les noves tecnologies acompanyades de noves fonts de confiança i un desig de transparència generen un moviment en el que els ciutadans estem desbordant les administracions públiques.

Si els ciutadans s'organitzen sabem que és possible canviar les coses. Podem pensar una manera més acomodada d'accés als recursos?

Considerat un dels estrategues i pensadors més innovadors sobre economia col·laborativa, els models de negoci oberts i P2P, la innovació ciutadana i la societat xarxa. És autor de l'informe @pentagrowth sobre les palanques del creixement exponencial. Javier Creus és cofundador de l'espai multidisciplinar @kubik i de la incubadora d?empreses Digital Mood. És autor del llibre "No Somos Hormigas" (Mondadori, 2011).Considerado uno de los estrategas y pensadores más innovadores sobre economía colaborativa, los modelos de negocio abiertos y P2P, la innovación ciudadana y la sociedad red. Es autor del informe @pentagrowth sobre las palancas del crecicimiento exponencial.La Cultura és nostra

El CooC neix amb l'objectiu d'aconseguir crear una comunitat cultural cooperativa entre tots els municipis de la comarca. El seu objectiu és clar i directe: volem ser els responsables de la nostra vida cultural i la de les generacions futures amb un programa que va més enllà dels cicles polítics. El CooC viu de la complicitat de totes les persones que el gestionen. I serà tot allò que siguem capaços d'imaginar, de proposar i de programar cada temporada cultural. La Cultura és el nostre patrimoni. Som responsables d'exigir el màxim de qualitat i de quantitat. I tenim l'autoritat per crear la nostra pròpia vida cultural.

Forma part del nostre projecte, uneix-te al CooC i comparteix els teus anhels.

REGISTRA'TCategories

societat   exposicions   cultura   educació     


· cgc 2019 · CooC comunitat cultural cooperativa ·