CiNeMeSCooC

Me Aquí hi trobaràs un canal de documents audiovisuals escollits. És el teu videoCooC digital on podràs mirar, comentar, fer propostes i explorar camins que queden fora del GoogleMaps.
Me

CooC d'imatges

Aquí hi trobaràs un canal de documents audiovisuals escollits. És el teu videoCooC digital on podràs mirar, comentar, fer propostes i descobrir camins que queden fora del GoogleMaps.

REGISTRA'T

LA PETITA REVOLUCIÓ

Albert Vidal
dl, 23 GEN 2017, 08:47

Aquest documental ens introduieix i aprofundeix en un festival de dansa contemporània que s'ha convertit en un dels esdeveniments més importants de la formació de ballarins a nivell internacional. I ho ha aconseguit fora del circuit habitual, fet que el posiciona com a exemple de què la cultura neix allí on se la demana.

QUÈ ÉS DELTEBRE DANSA?
Epicentre de les Arts Escèniques, Deltebre Dansa és un espai d?obertura i de llibertat, de nexe entre els conceptes i les persones, on centenars de professionals internacionals de la dansa i del circ contemporani aprenen i creen noves formes i moviments. És alhora formació per a professionals, formació per a principiants i un gran escenari amb una àmplia programació d?espectacles variats, avantguardistes i d?entrada gratuïta. Deltebre Dansa és projecció internacional aplicada en un entorn local singular, on neix una experiència única, innovadora, multicultural i de qualitat.

PER A QUI?
Deltebre Dansa acull a professionals de la dansa i del circ contemporani provinents de tot el món, que volen rebre una formació artística multidisciplinària impartida per professors de reconeguda trajectòria professional, sota la direcció de Roberto Olivan, fundador del Festival. Deltebre Dansa també obre les seves portes a totes aquelles persones que vulguin apropar-se a les Arts Escèniques d?una forma activa.

QUAN?
Del 10 al 23 de juliol del 2017.

EL DOCUMENTAL
Direcció i producció
ALBERT VIDAL
Producció
JOSEP RAMON GUALLAR

Postproducció d'àudio
MIQUEL COMPANY
Traducció (Anglès)
HELLE KETTNER
Traducció (Portugués)
RENATA CHAVES
Traducció (Castellà)
MAR MORENO
Animació gràfica
CARLOS GÓMEZ

MÚSICA
- "Chantiers Navals 412", LJ KRUZER
- "Week Seven", BEN VON WILDENHAUS
- "Godsstation", OUR LAST HOPE LOST HOPE
- "Never Forget", PETERLOO MASSACRE
- "A Stranger's Map of Texas", MICHAEL CHAPMAN AND THE WOODPILES
- "The Temperature of the Air on the Bow of the Kaleetan", CHRIS ZABRISKIE
- "Grand PooPah", KRACKATOA
- "The Beach! The Beach!", HOLY COAST
- "Silhouettes", THE OO-RAY
- "Quittin' Time", PATRICK LEE
Gràcies a
JOSEP RAMON GUALLAR
ELENA FABRA
JOAN ALGINET
MÍRIAM PIJUAN
CENTRE RESIDENCIAL LA DUNA

Comentaris   0Me

CooC d'imatges

Aquí hi trobaràs un canal de documents audiovisuals escollits. És el teu videoCooC digital on podràs mirar, comentar, fer propostes i descobrir camins que queden fora del GoogleMaps.

REGISTRA'TCategories

animació   artesania   cinema   dansa   economia   ensenyament   festa   festes   fira   història   música   natura   patrimoni   pintura   societat   turisme   òpera  


· cgc 2019 · CooC comunitat cultural cooperativa ·